Personlig rådgivning inför fest och högtid

Om Ni planerar bröllop, student eller annan fest hjälper vi till att arrangera alla blommor och dekorationer. Blommor förgyller alla tillfällen på ett enkelt och vackert sätt.
Bröllop

Vi kan tillsammans med dig hitta brudbuketten som passar just dig på ditt bröllop. En dröm i vitt, dramatiskt mörkrött eller en änglik sommardröm. Corsage till den blivande maken/makan i liknande design, en liten minibukett till tärnan och eller ett sött blomsterdiadem. Dekorationer i kyrkan, festlokalen och kanske en härlig brudbåge där brudparet sitter.....vi ordnar det Ni önskar!
Fest

Till festen kan det vara vackert med en blomsterkrans till födelsedagsbarnet och eller ett vackert corsage. Dekorationer till alla borden brukar vara en uppskattad detalj på en lyckad fest!
Dop/namngivning

En liten söt krans till dopbarnet och kanske en slinga med blommor till dopfunten. Små söta dekorationer till festborden efteråt eller kanske bara lite lösa blommor vackert arrangerade.

Blommor, buketter och dekorationer anpassas efter person, årstid och speciella önskemål. Kom in till vår butik i Limhamn eller kontakta oss via vårt kontaktformulär så kommer vi överens om exakt vad Ni vill ha.