Gör kontoret fräschare med blommor och dekorationer

Vårt kontorskoncept ger möjligheten att prenumerera på en bukett eller dekoration till receptionen, kontoret eller konferensrummet. Buketten eller dekorationen kan anpassas till företagets färger, logotype och efter säsong. Prenumerationen kan exempelvis vara veckovis och möjlighet till flerårsavtal finns.

Välj att få en ny bukett valfri veckodag som levereras av oss direkt till Er i en ny vas varje vecka. Den gamla buketten tillsammans med vas tas med av oss. Allt för att göra det fräscht och enkelt för Er. Ni kan också välja att vid speciella tillfällen, kanske har Ni ett viktigt möte på kontoret eller en stor konferens, få en större bukett eller dekoration levererad vid just detta tillfälle.

Undersökningar visar att anställda trivs bättre om de oftare visas uppskattning. Det kostar så lite att genom en enkel blomma förgylla dagen för en av Era anställda på deras fördelsedag eller bröllpsdag. Lämna en lista på era anställda till oss så ser vi till att en vacker bukett levereras på deras högtidsdag!