Prenumeration

Ge bort ett leende. Varför inte prenumerera på ett leende till någon närstående, en medarbetare eller kanske till dig själv. Välj en personligt anpassad prenumeration av blommor, dekorationer och buketter som vi levererar inom Limhamn, Bunkeflostrand och Malmö.

Valfriheten är stor och Ni bestämmer själv vad prenumerationen ska bestå av samt hur ofta den ska levereras. Därefter tar vi hand om resten och Ni bara njuter av återkommande glädje.

Ni kan välja en blomsterprenumeration som vid varje tillfälle består av samma typ av bukett eller som anpassas efter årstid och högtid. Ni kan välja att kombinera prenumerationen med en snittdekoration (snittblommor arrangerade i oasis), eller varför inte en plantering med suckulenter. Ni kan också variera storleken under prenumerationen för att få en större bukett till exempelsvis storhelger eller i slutet av varje månad.

Välj vilken storlek Ni vill ha.
Välj hur ofta blommorna ska levereras

Vad kostar det?

Prenumerationens kostnad varierar med storleken och typ av blommor. Blommornas värde kan vara både stor och liten - det som tillkommer utöver blomvärdet är endast budaavgiften på 69 kr per tillfälle.

En fin liten rundbunden bukett kan kosta från 150 kronor och har egentligen ingen övre gräns. Kostnaden för Er prenumeration är helt beroende på storlek, blomsort och hur ofta blommorna levereras. Säsongen spelar också in då vissa blomsorter kostar olika mycket beroende på årstid. Ni har full kontroll på kostnaden och möjlighet att ändra prenumerationen när som helst.

Förslag på prenumerationer

Här ser Ni några olika förslag på prenumerationer. Valfriheten är stor då Ni helt enkelt väljer storlek, hur ofta leveransen ska ske samt om Ni vill ha en annan storlek vid ett eller flera tillfällen.

Välj en liten bukett en gång i veckan. Detta skulle innebära en kostnad från 209 kronor per vecka inklusive leverans.

Välj en mellanbukett varannan vecka. Detta skulle innebära en kostnad från 289 kronor per tillfälle inklusive leverans.

Välj en stor bukett en gång i månaden. Detta skulle innebära en kostnad från 369 kronor per tillfälle inklusive leverans.

Välj att få en liten bukett de första tre gångerna och en stor bukett var fjärde gång med en totalkostnad på 996 kronor inklusive leverans.

Vi skapar alltid det bästa som är möjligt utifrån det belopp du har valt att lägga på blommorna.

Du kan beställa din prenumeration genom att skicka ett mail via kontaktformuläret eller besöka oss i vår butik i Limhamn